Look These Here:

Loading...

Risoto com Tomate

Posted by , on 07 de fevereiro de 2013 in Brazil Recipes

Instructions

Modo de Preparo:

Faça um repicado de legumes com o alho, o salsão, algumas folhas de manjericão, alguns ramos de salsa e ¼ da cebola. Tempere com um fio de azeite, sal e pimenta do reino. Limpe e pique os tomates maduros. Refogue numa panela com uma colher (sopa) de azeite. Misture de vez em quando e, ao obter um creme líquido, passe-o pela peneira. Em outra panela, derreta a manteiga e acrescente o arroz. Quando o arroz tiver absorvido a manteiga, comece a adicionar água quente, um pouco de cada vez. Na metade do cozimento (cerca de 10 minutos) coloque o molho preparado anteriormente. Antes de apagar o fogo acrescente uma porção de parmesão ralado. Sirva bem quente, guarnecendo com os tomates frescos cortados em cubos e ramos de salsa.

Ingredients
  • 500 gramas de arroz
  • 8 tomates frescos
  • 500 gramas Molho tomate
  • 100 gramas de manteiga
  • Queijo parmesão ralado
  • 1 buquê de salsa
  • 1 talo de salsão
  • 1 dente de alho
  • Pimenta do reino
  • Azeite de oliva
  • Água quente
  • Manjericão
  • 1 cebola
  • Sal
Print or Save
This Recipe
Send by
Whatsapp
Suggested Recipes
Comment on this recipe

Search

News

loading...

Subscribers area

My cookbook
Login below to list your recipes

I forgot my password
I want to register
About us

Recipes Sovereigns was created with the aim of bringing delicious recipes for you who are looking for something to do and prepare that tasty recipe in the day, practical and fast, even the most elaborate take advantage of our collection of recipes.

Who we are

We are a team passionate about making and searching for recipes that is why we created this site for you who love the comfort of looking for your recipe to be able to make it without secrets.

By using our website, you acknowledge that you have read and understood our Cookies policy, Privacy Policy.