Look These Here:

Loading...

Pudim de milho verde

Posted by , on 07 de fevereiro de 2013 in Brazil Recipes

Instructions

Modo de preparo

Aqueça o forno a 200ºC. No liquidificador, bata o milho com o leite até ficar homogêneo. Junte os ovos, o açúcar, a manteiga e bata.
Coloque na forma e leve ao forno em banho-maria por 40 minutos ou até que, ao espetar um palito na massa, ele saia limpo, porém úmido. Retire e deixe esfriar. Leve para gelar por duas horas.
Calda
Coloque numa panela o açúcar e a água e leve ao fogo médio, mexendo sempre, até dissolver o açúcar. Pare de mexer e deixe ferver até obter um caramelo.
Retire do fogo e transfira para uma tigela para que não escureça demais. Desenforme o pudim e sirva com o caramelo.

Ingredients
  • 8 espigas de milho verde começando a amadurecer (6 xícaras de milho debulhado)
  • . 1 xícara de leite
  • . 6 ovos
  • . 2 xícaras de açúcar
  • . 1/4 de xícara de manteiga derretida
  • Calda
  • . 2 xícaras de açúcar
  • . 1 xícara de água
  • Acessório
  • Forma de buraco no meio com 24 cm de diâmetro untada com manteiga
This recipe serves 10 people
Preparation time is 45
Print or Save
This Recipe
Send by
Whatsapp
Suggested Recipes
Comment on this recipe

Search

News

loading...

Subscribers area

My cookbook
Login below to list your recipes

I forgot my password
I want to register
About us

Recipes Sovereigns was created with the aim of bringing delicious recipes for you who are looking for something to do and prepare that tasty recipe in the day, practical and fast, even the most elaborate take advantage of our collection of recipes.

Who we are

We are a team passionate about making and searching for recipes that is why we created this site for you who love the comfort of looking for your recipe to be able to make it without secrets.

By using our website, you acknowledge that you have read and understood our Cookies policy, Privacy Policy.