Look These Here:

Loading...

Pavê de morango Top

Posted by , on 07 de fevereiro de 2013 in Brazil Recipes

Instructions

Modo de Preparo:

Para fazer o creme misture o leite, o leite condensado, as gemas, a maisena, e a essência de baunilha e leve ao fogo até engrossar, reserve a parte até esfriar.

Acrescente pedaços de morango e coloque em uma travessa, molhe os biscoitos no guaraná sem deixar encharcar e coloque sobre o creme.

Feito isso, para a cobertura bata as claras em neve e acrescente o açúcar, desligue a batedeira e acrescente o creme de leite sem soro mexendo com cuidado sem bater e coloque sobre os biscoitos.

Depois disso, é só decorar com alguns morangos e colocar para gelar.

Ingredients
  • 1 lata de leite condensado e 2 caixas de leite de vaca, 2 colheres (sopa) de maisena, 3 gemas, 1 colher (chá) de essência de baunilha, refrigerante de guaraná, 400 g de bolacha champagne, 1 bandeja de morango.
  • Cobertura:
  • 3 claras em neve, ter colheres (sopa) de açúcar, 1 lata de creme de leite, 1 bandeja de morango.
Print or Save
This Recipe
Send by
Whatsapp
Suggested Recipes
Comment on this recipe

Search

News

loading...

Subscribers area

My cookbook
Login below to list your recipes

I forgot my password
I want to register
About us

Recipes Sovereigns was created with the aim of bringing delicious recipes for you who are looking for something to do and prepare that tasty recipe in the day, practical and fast, even the most elaborate take advantage of our collection of recipes.

Who we are

We are a team passionate about making and searching for recipes that is why we created this site for you who love the comfort of looking for your recipe to be able to make it without secrets.

By using our website, you acknowledge that you have read and understood our Cookies policy, Privacy Policy.