Look These Here:

Loading...

Como Fazer Chantilly Soberano de Leite em pó- Veja:

Posted by , on 07 de fevereiro de 2013 in Brazil Recipes

Instructions

1 – Antes de começar a preparar a receita, leve a caixinha de chantilly ou o creme de leite fresco para o congelador por 30 minutinhos.

2 – Bata o creme de leite fresco bem gelado (ou chantilly), adicione o emulsificante, após dobrar de volume, acrescente o leite condensado, o leite em pó e o creme de leite sem soro.

3 – bata tudo até obter um ponto firme.

OBS: Se preferir não usar o emulsificante, basta exclui-lo da receita. Para que fique melhor, use os ingredientes líquidos gelados. Caso queira ele colorido, use corante em gel.

 

Ingredients
  • 200ml de creme de leite fresco ou 200ml de chantilly de caixinha
  • 6 colheres de sopa de leite em pó (ninho, de preferência)
  • ½ lata de leite condensado
  • ½ cx de creme de leite
  • 1 colher de sopa rasa de emulsificante (opcional)
Print or Save
This Recipe
Send by
Whatsapp
Suggested Recipes
Comment on this recipe

Search

News

loading...

Subscribers area

My cookbook
Login below to list your recipes

I forgot my password
I want to register
About us

Recipes Sovereigns was created with the aim of bringing delicious recipes for you who are looking for something to do and prepare that tasty recipe in the day, practical and fast, even the most elaborate take advantage of our collection of recipes.

Who we are

We are a team passionate about making and searching for recipes that is why we created this site for you who love the comfort of looking for your recipe to be able to make it without secrets.

By using our website, you acknowledge that you have read and understood our Cookies policy, Privacy Policy.