Look These Here:

Loading...

Costela no Sal Grosso

Posted by , on 07 de fevereiro de 2013 in Brazil Recipes

Instructions

MODO DE PREPARO
Faça uma camada de sal grosso de mais ou menos 1 cm em uma assadeira retangular
Coloque a costela na assadeira de forma com que os ossos fiquem para baixo
Cubra a costela com mais ou menos 2 a 3 cm de sal, tomando o cuidado de não deixar partes da carne expostas, deve-se cubrir toda carne
Leve ao forno pré-aquecido a 250º graus e deixe por 2 horas e 30 minutos
Ao retirar a assadeira do forno quebre a camada de cima e retire a costela, bata um pouco para retirar o exesso de sal e sirva
Dica: A quantidade de sal grosso deixa a carne no ponto, não fica salgada, o sal absorve a maior parte da gordura e água eliminadas pela carne, bom apetite

Ingredients
  • 5 kg de costela bovina
  • 7 kg de sal grosso (aproximadamente)
This recipe serves 8 people
Preparation time is 2:30
Print or Save
This Recipe
Send by
Whatsapp
Suggested Recipes
Comment on this recipe

Search

News

loading...

Subscribers area

My cookbook
Login below to list your recipes

I forgot my password
I want to register
About us

Recipes Sovereigns was created with the aim of bringing delicious recipes for you who are looking for something to do and prepare that tasty recipe in the day, practical and fast, even the most elaborate take advantage of our collection of recipes.

Who we are

We are a team passionate about making and searching for recipes that is why we created this site for you who love the comfort of looking for your recipe to be able to make it without secrets.

By using our website, you acknowledge that you have read and understood our Cookies policy, Privacy Policy.